Side Income Santai Dari Rumah

Ogos 14, 2017

Ramai kawan kawan Collen yang tanya, macam mana Collen boleh terjebak dengan bisnes Shaklee ni... Soalan yang lagi power diajukan adalah "laku ke jual vitamin Shaklee ni?"

Kadang kala lucu juga dengan soalan soalan yang Collen terima ni...  Macam mana Collen boleh terjebak dengan Shaklee πŸ€”πŸ€”..



Collen asalnya dulu  join member Shaklee ni pun sebab nakkan dapat harga murah je, tapi tak sangka terjebak terus untuk berbisnes...

Lahhh, bisnes kecil kecilan saja pun... Just promote dan jual vitamin... Lagipun bukannya susah sangatpun, just duduk depan hp je... Order dan pengeposan semua boleh buat online, so sesuai sangatlah dengan Collen yang ada anak kecil ni..

Modal pula tak banyak, hanya Rm69 je diperlukan untuk pendaftaran (tak termasuk pos hokey!!) ... Collen mula - mula join dulu, sebulan  je dah balik modal... So memang untung sangat sangatlah.. Kalau betul nak bisnes, bimbingan dan bantuan akan diberikan... Ramai je senior - senior yang sedia membantu, so tak perlu risau 😊😊

Kalau nak free keahlian pun boleh jugak, ada caranya 😊😊... Dengan setiap pembelian 200uv dan keatas, anda layak mendapatkan keahlian percuma... Kalau nak tau lebih lanjut tentang ni, boleh pm Collen ye nanti akan diterangkan secara terperinci...



So kalau ada siapa siapa yang nak daftar tu, amatlah dialu alukan... Nak bisnes atau makan sendiri, boleh jer yang penting usaha tu kena adalahπŸ€—πŸ€—

Sebelum tu, suka Collen nak tegaskan kat sini... Bisnes apa pun kat dunia ni, tak ada yang senang... Semuanya perlukan usaha dan kesabaran... Tak ada bisnes yang memberikan pulangan dalam masa yang singkat dan tanpa usaha yang gigih... Semuanya bermula dari bawah... Jika anda ingin berjaya, anda perlu lalui semua tu dengan sabar dan cekal...

Laku ke tak jual vitamin Shaklee??? πŸ€”πŸ€”Apa kata anda cuba dahulu dan anda tentukan laku ke tak😊😊




Luv 😘
Collen  ~ 013.5577849
Pengguna dan penjual Vitamin Shaklee


You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook