PROMOSI BULANAN

Promosi Twin Pack Vivix

November 05, 2017

Promosi Twin Pack Vivix kembali lagi untuk bulan ni... So siapa yang dah lama risik² dengan si Vivix ni, bagus ambil kesempatan untuk cuba bulan ni... 

Takkanlah asyik merisik je kan...  Meminangnya bila pula??? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Nilah peluang terbaik untuk korang meminang si botol merah Vivix ni... 

Pada bulan ni bila korang beli 2 botol Vivix korang sebenarnya dah banyak berjimat... 


Jom tengok macam mana korang boleh jimat.. 

Beli 2 botol Vivix
๐Ÿ“ Diskaun 5% (Rm 40.28)
๐Ÿ“ Keahlian percuma (Rm69)
๐Ÿ“ Penghantaran percuma (Rm10.60)
๐Ÿ“ Duit cash masuk akaun (Rm36.10)


Total penjimatan korang boleh kira sendiri berapa banyak yang korang boleh jimat jika beli pada bulan ni... 

Ingat bulan ni saja tau!!!  Bulan depan tak dapat dah nak jimat² sebanyak ni... 

Jadi jomlah kita shopping Vivix bulan ni..
Boleh je beli dengan Collen..  Korang transfer duit, segala urusan Collen akan settelkan...  Korang tunggu je bungkusan korang sampai depan rumah... Boleh je wasap Collen anytime ๐Ÿ˜Š

---> www.wasap.my/60135577849
---> www.wasap.my/60135577849


Kalau nak beli sendiri pun tak ada masalah.. Boleh je klik icon shopping tu.. Lagi senang ๐Ÿ˜Š tapi tak dapat lah penjimatan tu semua sebab yang ni kena berhubung terus dengan saya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š






Luv ❤
Collen - 013.557.7849
Agen Shaklee Kota Belud
Pengedar Shaklee Sabah
COD sekitar pekan Kota Belud
๐Ÿ“ฎ pos seluruh Malaysia



You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook